Zoek je kantoorruimte
in het midden van Nederland?

Flexibele en
betaalbare kantoorruimtes

Wij helpen je graag aan geschikte kantoorruimte van 15 m²  tot 300 m². De kantoren worden volledig ingericht opgeleverd, inclusief voorzieningen en eigen parkeerplekken zodat jij en je mensen direct aan de slag kunnen.

Grote of kleine kantoorruimte huren in

 

Almere, Amersfoort, Barneveld, Ede, Leusden, Veenendaal, Vianen en Wormerveer.

Kantoorruimte Huren Amersfoort Vanadiumweg

  Amersfoort

Vanadiumweg 11

vanaf 25

€375,- per maand

Een representatief kantoorverzamelgebouw “Eemhave” gelegen aan de Vanadiumweg 11 te Amersfoort. Het betreft een kantoorgebouw op ca. vijf minuten afstand gelegen van de snelweg A1 en het centrum van Amersfoort en Soest, dus een uitstekend bereikbare locatie. 

Kantoorruimte Huren Barneveld Veemweg

  Barneveld

Veemweg 29-31

16 – 51

€299,- per maand

Het kantoorpand is gunstig gelegen op een perfecte locatie op het bedrijventerrein De Harselaar-West in Barneveld. Modern ingerichte kantoorkamers vanaf 16 m2 in een zeer representatief kantoorpand. Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig!

Kantoorruimte Huren Ede Galvanistraat

  Ede

Galvanistraat 7

26 – 72

€475,- per maand

Kantoorpand met een moderne uitstraling. Gelegen aan de rand van de Frankeneng. Vanaf zowel de A12 als A30 uitstekend aan te rijden. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op deze locatie bieden we keurige kantoorkamers aan die van alle gemakken zijn voorzien.

Kantoorruimte Huren Leusden Fokkerstraat

  Leusden

Fokkerstraat 16

15 – 300

€399,- per maand

CSW Kantoorruimte biedt meerdere modern ingerichte kantoorkamers in dit moderne karakteristieke kantoorpand met ecologische kenmerken. Op deze locatie zijn de kantoorkamers ingericht met elektrisch bedienbare zit-sta bureaus.

Kantoorruimte Huren Veenendaal Vendelier

  Veenendaal

Vendelier 59

21 – 52

€299,- per maand

CSW Kantoorruimte biedt diverse ruimtes in een modern en zeer representatief kantoorpand op kantorenpark De Vendel in Veenendaal. Het pand aan de Vendelier is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer, want het ligt erg dicht bij de op- en afritten naar de A12. 

Kantoorruimte Huren Veenendaal Vendelier

  Veenendaal

Vendelier 61

20 – 75

€399,- per maand

Modern kantoorpand met ruime parkeermogelijkheden. Direct gelegen aan de A12 op kantorenpark De Vendel. Hier bieden we keurige kantoorkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Op deze locatie bieden we glasvezelinternet.

Kantoorruimte Huren Vianen Witboom - CSW Kantoorruimte

  Vianen

Witboom 1

25 m² – 100 m²

€399,- per maand

Op zichtlocatie gelegen kantoorgebouw op bedrijventerrein “De Hagen” in Vianen (Utrecht). Het betreft een representatief multi-tenant kantoorgebouw bestaande uit drie bouwlagen, gelegen op een zichtlocatie. De centrale hal is zeer recent gerenoveerd. 

Kantoorruimte Huren Veenendaal Wiltonstraat

  Veenendaal

Wiltonstraat 36-40

20 – 50

€389,- per maand

CSW Kantoorruimte biedt diverse ruimtes in een modern en zeer representatief kantoorpand op kantorenpark De Compagnie in Veenendaal. Het pand aan de Wiltonstraat is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer, want het ligt erg dicht bij de op- en afritten naar de A12.

Kantoorruimte Huren Wormerveer - Oude Blaauwweg 5

  Wormerveer

Oude Blaauwweg 5

25 m² – 100 m²

€475,- per maand

Op zichtlocatie gelegen kantoorgebouw op industrieterrein “Noorderveld fase I” langs de N246 in Wormerveer. Modern ingerichte kantoorruimtes van 25 m² tot en met 100 m² in een modern en zeer representatief kantoorpand.