Zoek je kantoorruimte
in het midden van Nederland?

Flexibele en
betaalbare kantoorruimtes

Wij helpen je graag aan geschikte kantoorruimte van 15m2 tot 300m2. De kantoren worden volledig ingericht opgeleverd, inclusief voorzieningen en eigen parkeerplekken zodat jij en je mensen direct aan de slag kunnen.

Ons aanbod vind je in deze kantoorpanden

Grote en kleine kantoorruimtes

  Ede

Galvanistraat 7

26 m2 - 72 m2

Kantoorpand met een moderne uitstraling. Gelegen aan de rand van de Frankeneng. Vanaf zowel de A12 als A30 uitstekend aan te rijden. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op deze locatie bieden we keurige kantoorkamers aan die van alle gemakken zijn voorzien.

  Leusden

Fokkerstraat 16

20 m2 - 125 m2

Kantoorpand met een unieke uitstraling. De architectuur heeft een ecologisch karakter. Het regenwater kan hierdoor gebruikt worden binnen het pand. Deze locatie is direct gelegen aan de A28. Op loopafstand bevinden zich hier onder andere Van der Valk en het nieuwe indrukwekkende complex van Afas. Op deze locatie bieden we keurige moderne kantoorkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Op deze locatie bieden we glasvezelinternet.

  Vianen

Witboom 1

Vanaf 25 m2

Modern kantoorpand goed bereikbaar vanaf zowel de A2 als de A27. Dit kantoor biedt keurige kantoorkamers aan die van alle gemakken zijn voorzien. Op deze locatie bieden we glasvezelinternet.

  Veenendaal

Wiltonstraat 36-40

20 m2 - 50 m2

Dit kantoor biedt keurige kantoorkamers aan die van alle gemakken zijn voorzien.

  Veenendaal

Landjuweel 10

25 m2 - 150 m2

Een kantoorpand met een unieke uitstraling. Direct gelegen aan de A12 op kantorenpark De Vendel. Hier bieden we keurige kantoorkamers die van alle gemakken zijn voorzien inclusief glasvezelinternet.

  Nieuwsgierig?

Plan een vrijblijvende bezichtiging op een van de locaties

  Veenendaal

Vendelier 61

23 m2 - 125 m2

Dit kantoorpand draagt de naam "De Diamant" vanwege haar unieke uitstraling. Direct gelegen aan de A12 op kantorenpark De Vendel. Binnen dit kantoorpand bieden we keurige kantoorkamers aan die van alle gemakken zijn voorzien. Op deze locatie bieden we glasvezelinternet.

  Veenendaal

Vendelier 59

15 m2 - 111 m2

Modern kantoorpand met ruime parkeermogelijkheden. Direct gelegen aan de A12 op kantorenpark De Vendel. Hier bieden we keurige kantoorkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Op deze locatie bieden we glasvezelinternet.