ALL-IN KANTOORRUIMTE HUREN?

ALS JE WILT, KUN JE MORGEN AAN DE SLAG!

Wil je een all-in kantoorruimte huren, tegen een aantrekkelijke huurprijs en met een flexibel huurcontract? Wij van CSW Kantoorruimte bieden diverse kantoorruimtes in moderne en representatieve kantoorpanden in voornamelijk Midden- Nederland.

Volledig ingerichte kantoorruimte, zodat jij je direct op jouw werkzaamheden kunt richten.

Contact

Interesse of vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Flexibel zonder risico’s

Een kantoorruimte huren die precies bij jou en je bedrijf past. Voor nu maar ook voor in de toekomst.

All-inclusive huren

In ons all-inclusive concept is zowel internet, parkeren, meubilair en koffie en thee geregeld.

Aansluiten op jouw zakelijke behoeften

Wij faciliteren jouw kantoorruimte, zodat jij je kunt richten op je zakelijke doelstellingen.

Bij CSW Kantoorruimte kun je all-inclusive met flexibele contracten verschillende kantoorruimtes huren, van groot tot klein. Wij zorgen voor jouw huisvesting, zodat jij je kunt focussen op je bedrijf en werkzaamheden.

Je wilt werken in een prettige werkomgeving

Kantoor huren? Wij regelen het voor je

Bij CSW Kantoorruimte huur je geen standaard kale kantoorruimte, maar een aangename en volledig ingerichte kantoorruimte, waar je je werk prettig en succesvol kunt doen. Dat is ons idee bij een kantoorruimte verhuren. Als organisatie proberen wij onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen op het gebied van facilitaire en operationele zaken. Huren zoals het jou en je bedrijf past, voor nu en in de toekomst. Bij CSW Kantoorruimte huur je namelijk niet op basis van langjarige huurcontracten. Dus verandert je bedrijf en wil je meer of minder ruimte, dan denken we graag met je mee.

Duurzame keuzes

Voedselzekerheid en economische zelfstandigheid

CSW Kantoorruimte wil duurzaam ondernemen en daarom maken we duurzame keuzes. Naast dat we leegstand in kantoorpanden oplossen, doen we meer zoals het leveren van biologische koffie in onze kantoren en gaat een groot deel van de aanschafkosten van het kantoormeubilair naar de Stichting the Art of Charity. Deze stichting zet zich in voor een groot voedselproject in Malawi. Dagelijks krijgen meer dan 100.000 mensen te eten dankzij deze stichting.

Meer weten? Ga naar helpmalawi.nu

kantoor huren

All-in kantoor huren

Wij regelen het voor je

Als ondernemer wil je bezig zijn met je vak, je klanten goed kunnen ontvangen en werken in een fijne, inspirerende omgeving. Bij CSW Kantoorruimte doen we daar ons uiterste best voor.
Ons all-inclusive concept is voor jou de perfecte werklocatie.

All- inclusive

Graag nemen we de zorg uit handen en zorgen. We zorgen dat het internet goed geregeld is, dat er passend meubilair in uw kantoor staat, voldoende parkeerruimte, een keuken met alle gemakken en de beste koffie en thee. Maar uiteraard zorgen we ook voor schoonmaak en service. Verplicht? Nee zeker niet. Wij zijn flexibel.

Flexibel huren

Wie bieden flexibele huurcontracten en bepaal je zelf hoe je je kantoor inricht. Wij hanteren een opzegtermijn van 4 maanden.

Niet duur, wel duurzaam

Wij gaan voor een lange termijn relatie. En we zijn ons bewust van de wereld om ons heen. Bij de investeringen en keuzes die we maken.