Ben je op zoek naar een all-in kantoorruimte in Ede

Bij ons krijg
je alle ruimte
die je wilt

Ik regel het voor je

van een lege kantoorruimte tot een volledig ingerichte werkplek, zodat jij je direct op jouw werkzaamheden kunt richten.

Mark Teerling

Wij helpen je graag aan geschikte kantoorruimte. De kantoren worden volledig ingericht opgeleverd, inclusief voorzieningen en eigen parkeerplekken zodat je direct aan de slag kan.

Prettig werken bij CSW

Kantoorruimte in Ede nodig? Crown Slim Werken biedt u de kantoorruimte aan die u nodig heeft. Wij bieden professionele kantoorruimte in Ede aan, voor iedereen die houdt van flexibiliteit en betrouwbaarheid. In Ede beschikken we over een hoogwaardig kantoorpand met kantoorruimtes van diverse afmetingen. Crown Slim Werken biedt u kantoorruimte op een A-locatie aan. Zo zit uw kantoorruimte op een uitstekende plek, met een keurige uitstraling. Bekijk snel ons aanbod om te zien welke kantoorruimtes wij momenteel beschikbaar hebben.

Crown Slim Werken

Crown Slim Werken heeft een uniek full service concept. U huurt een kantoorruimte voor de periode dat u het nodig hebt, voor een all-inclusive prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent en bent u verzekerd van uitstekende service. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van kantoorruimtes in Ede, waardoor weten wij precies waar u als huurder behoefte aan heeft!

Professionele kantoorruimte in Ede

Onze kantoorruimte in Ede heeft een professionele uitstraling en beschikt over uitstekende voorzieningen. Zo kunt u uw relaties uitstekend ontvangen en een goede indruk achterlaten. Onze kantoorruimte is goed bereikbaar via de doorgaande toegangswegen, maar ook per trein. Het kantoorpand in Ede ligt vlakbij station Ede-Wageningen en is uitstekend bereikbaar via de A12. Uiteraard zorgen wij ook voor prima onderhoud van zowel interieur als exterieur van al onze kantoorruimtes.

Vragen over kantoorruimte

Bent u op zoek naar een kantoorruimte of heeft u vragen over ons aanbod? Neem vrijblijvend contact op, vervolgens gaan wij graag voor u op zoek naar de ideale kantoorruimte in Veenendaal of Ede.

U kunt altijd een zoekopdracht indienen bij Crown Slim Werken. U geeft ons aan waar uw wensen liggen en wij gaan voor op zoek! Zodra wij de ideale locatie hebben gevonden, regelen wij voor u de huisvesting tegen uitstekende voorwaarden.

 

Alle ruimte voor jouw ambitie

CSW Kantoorruimte biedt jou dé all-inclusive werklocatie

Persoonlijke
service

Internet

Meubilair

Koffie & thee

Schoonmaak

Parkeerruimte

Ons aanbod in Veenendaal en Ede

Grote en kleine kantoorruimtes

  Veenendaal

Landjuweel 10

25 m2 - 150 m2

Een kantoorpand met een unieke uitstraling. Direct gelegen aan de A12 op kantorenpark De Vendel. Hier bieden we keurige kantoorkamers die van alle gemakken zijn voorzien inclusief glasvezelinternet.

  Ede

Galvanistraat 7

26 m2 - 72 m2

Kantoorpand met een moderne uitstraling. Gelegen aan de rand van de Frankeneng. Vanaf zowel de A12 als A30 uitstekend aan te rijden. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op deze locatie bieden we keurige kantoorkamers aan die van alle gemakken zijn voorzien.

  Veenendaal

Vendelier 61

23 m2 - 125 m2

Dit kantoorpand draagt de naam "De Diamant" vanwege haar unieke uitstraling. Direct gelegen aan de A12 op kantorenpark De Vendel. Binnen dit kantoorpand bieden we keurige kantoorkamers aan die van alle gemakken zijn voorzien. Op deze locatie bieden we glasvezelinternet.

  Veenendaal

Vendelier 59

15 m2 - 111 m2

Modern kantoorpand met ruime parkeermogelijkheden. Direct gelegen aan de A12 op kantorenpark De Vendel. Hier bieden we keurige kantoorkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Op deze locatie bieden we glasvezelinternet. 

Graag vertellen we u meer over de locaties en mogelijkheden.
Bel of laat uw gegevens achter in onderstaand formulier.

Bel 085-4010 270