Kantoorruimte huren Almere

BINNENKORT BESCHIKBAAR

Bij CSW Kantoorruimte huur je op basis van flexibele contracten grote of kleine all-inclusive kantoorruimte in Almere.Wij dragen zorg voor jouw huisvesting, zodat jij je kunt focussen op jouw onderneming.Onze kantoorruimten worden compleet ingericht aangeboden. Je kan dus bij wijze van spreken morgen al starten!

Kantoorruimte Huren Almere Transistorstraat 7

Kantoorruimte huren Almere

Transistorstraat 7

CSW Kantoorruimte biedt modern ingerichte kantoorruimtes in het karakteristieke kantorencomplex Green Capitol Towers op een perfecte zichtlocatie evenwijdig aan de Rijksweg A6, op het bedrijventerrein Gooise Kant in Almere.

Binnen dit representatieve kantoorgebouw gelegen aan de Transistorstraat 7 in Almere, zijn er meerdere kantoorruimtes beschikbaar vanaf 25 m² tot en met 150 m². Op eigen terrein is er ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig en er is razendsnelle internet.

Het kantoorverzamelgebouw Green Capitol Towers in Almere kenmerkt zich door de krachtige uitstraling en vormt de entree van Almere vanuit de Randstad. In Green Capitol Towers zijn diverse faciliteiten aanwezig zoals een aansprekend bedrijfrestaurant, koffiecorner en auditorium. Op het bedrijventerrein Gooise Kant in Almere bevindt zich een kinderopvang en een hotel. Reeds gevestigde bedrijven zijn Antea Group, Eurofiber, SD Workx, Bastion Hotel, ASM, etc..

Onze compleet ingerichte kantoorruimtes in dit kantoorgebouw in Almere zijn goed bereikbaar. Het kantoorgebouw ligt 2 autominuten vanaf de A6 (afrit 3) en ook met het openbaar vervoer is bedrijventerrein Gooise Kant uitstekend per bus te bereiken, met verbindingen naar Almere CS, Amsterdam Amstel en Naarden/Bussum.

Kenmerken:

all-in kantoorruimte huren

Vanaf €399,- per maand

(excl. BTW)

Flexibel zonder risico’s

Een kantoorruimte huren die precies bij jou en je bedrijf past. Voor nu maar ook voor in de toekomst.

All-inclusive huren

In ons all-inclusive concept is zowel internet, parkeren, meubilair en koffie en thee geregeld.

Aansluiten op jouw zakelijke behoefte

Wij faciliteren jouw ruimte all-inclusive, zodat jij je kunt richten op je zakelijke doelstellingen.

Kantoor huren Almere

Wij regelen het voor je

Als ondernemer wil je bezig zijn met je vak, je klanten goed kunnen ontvangen en werken in een fijne, inspirerende omgeving. Bij CSW Kantoorruimte doen we daar ons uiterste best voor.
Ons all-inclusive concept is voor jou de perfecte werklocatie.

All- inclusive

Graag nemen we de zorg uit handen en zorgen. We zorgen dat het internet goed geregeld is, dat er passend meubilair in uw kantoor staat, voldoende parkeerruimte, een keuken met alle gemakken en de beste koffie en thee. Maar uiteraard zorgen we ook voor schoonmaak en service. Verplicht? Nee zeker niet. Wij zijn flexibel.

Flexibel huren

Wie bieden flexibele huurcontracten en bepaal je zelf hoe je je kantoor inricht. Wij hanteren een opzegtermijn van 4 maanden.

Niet duur, wel duurzaam

Wij gaan voor een lange termijn relatie. En we zijn ons bewust van de wereld om ons heen. Bij de investeringen en keuzes die we maken.