Kantoorruimte huren Amersfoort

Bij CSW Kantoorruimte huur je op basis van flexibele contracten grote of kleine all-inclusive kantoorruimte in Amersfoort.Wij dragen zorg voor jouw huisvesting, zodat jij je kunt focussen op jouw onderneming.Onze kantoorruimten worden compleet ingericht aangeboden. Je kan dus morgen bij wijze van spreken morgen al starten!

Kantoorruimte Huren Amersfoort Vanadiumweg

Kantoorruimte huren Amersfoort

Vanadiumweg 11

CSW Kantoorruimte biedt modern ingerichte kantoorruimtes in een modern en zeer representatief kantoorpand Eemhave op een perfecte zichtlocatie op het bedrijventerrein De Isselt in Amersfoort.

Binnen dit representatieve kantoorgebouw met energielabel A gelegen aan de Vanadiumweg 11 te Amersfoort, zijn er meerdere kantoorruimtes beschikbaar vanaf 25 m² tot en met 100 m². Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Het kantoorverzamelgebouw “Eemhave” huisvest een verscheidenheid aan (non) profit- organisaties en beschikt over een royaal opgezette gezamenlijke entree met ontvangstruimte. Het totale kantoorgebouw is van binnen en van buiten grondig gerenoveerd en er is sprake van een eigentijds en verrassend kantoorpand. De ligging op de vijfde en hoogste verdieping garandeert een wijds uitzicht over Amersfoort en Hoogland. Optimale reclamemogelijkheden aan de buitenzijde mogelijk. 

Het pand  is op ca. vijf minuten afstand gelegen van de snelweg A1 en het centrum van Amersfoort en Soest, dus een uitstekend bereikbare locatie. Busverbindingen bevinden zich op loopafstand. Komende vanaf de snelweg A1, afslag Bunschoten-Spakenburg, richting Amersfoort, is het pand vanaf het viaduct direct aan de rechterzijde zichtbaar.

Kenmerken:

all-in kantoorruimte huren

Vanaf €375,- per maand

(excl. BTW)

Flexibel zonder risico’s

Een kantoorruimte huren die precies bij jou en je bedrijf past. Voor nu maar ook voor in de toekomst.

All-inclusive huren

In ons all-inclusive concept is zowel internet, parkeren, meubilair en koffie en thee geregeld.

Aansluiten op jouw zakelijke behoefte

Wij faciliteren jouw ruimte all-inclusive, zodat jij je kunt richten op je zakelijke doelstellingen.

Kantoor huren Amersfoort

Wij regelen het voor je

Als ondernemer wil je bezig zijn met je vak, je klanten goed kunnen ontvangen en werken in een fijne, inspirerende omgeving. Bij CSW Kantoorruimte doen we daar ons uiterste best voor.
Ons all-inclusive concept is voor jou de perfecte werklocatie.

All- inclusive

Graag nemen we de zorg uit handen en zorgen. We zorgen dat het internet goed geregeld is, dat er passend meubilair in uw kantoor staat, voldoende parkeerruimte, een keuken met alle gemakken en de beste koffie en thee. Maar uiteraard zorgen we ook voor schoonmaak en service. Verplicht? Nee zeker niet. Wij zijn flexibel.

Flexibel huren

Wie bieden flexibele huurcontracten en bepaal je zelf hoe je je kantoor inricht. Wij hanteren een opzegtermijn van 4 maanden.

Niet duur, wel duurzaam

Wij gaan voor een lange termijn relatie. En we zijn ons bewust van de wereld om ons heen. Bij de investeringen en keuzes die we maken.