Kantoorruimte huren Leusden

Bij CSW Kantoorruimte huur je een kantoorruimte in Leusden op basis van flexibele contracten van minimaal 4 maanden. Wij dragen zorg voor jouw huisvesting, zodat jij je kunt focussen op jouw onderneming. Al onze kantoorruimten worden compleet ingericht met een all-inclusive concept aangeboden. Je kan dus bij wijze van spreken morgen al starten!

Kantoorruimte Huren Leusden Fokkerstraat

Kantoorruimte huren Leusden

Fokkerstraat 16

CSW Kantoorruimte biedt meerdere modern ingerichte kantoorkamers met elektrisch bedienbare zit-sta bureaus in een modern en karakteristieke kantoorpand met ecologische kenmerken gelegen op het bedrijventerrein De Horst in Leusden.

Het kantoorgebouw gelegen aan de Fokkerstraat 16 in Leusden is recentelijk gemoderniseerd en voorzien van een energielabel A. Het gebouw is voorzien van energiezuinige installaties en er gebruik gemaakt van duurzame materialen tijdens de bouw. Er zijn meerdere kantoorruimtes beschikbaar vanaf 15 m² tot en met 300 m² en er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Het kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer, want het ligt erg dicht bij de A28 (Utrecht – Zwolle) rechtstreeks en goed bereikbaar. Binnen enkele minuten ligt het knooppunt Hoevelaken waardoor ook de A1 (Amsterdam-Amersfoort) goed bereikbaar is.

Momenteel is er nog één kantoorruimte van 43 m² per direct beschikbaar in Veenendaal. Bekijk de beschikbaarheid of plan direct een bezichtiging.

Kenmerken:

all-in kantoorruimte huren

Vanaf €449,- per maand

(excl. BTW)

Laatste direct beschikbare kantoorruimte

Voor €699,- per maand

(excl. BTW)

Flexibel zonder risico’s

Een kantoorruimte huren die precies bij jou en je bedrijf past. Voor nu maar ook voor in de toekomst.

All-inclusive huren

In ons all-inclusive concept is zowel internet, parkeren, meubilair en koffie en thee geregeld.

Aansluiten op jouw zakelijke behoefte

Wij faciliteren jouw ruimte all-inclusive, zodat jij je kunt richten op je zakelijke doelstellingen.

Kantoor huren Leusden

Wij regelen het voor je

Als ondernemer wil je bezig zijn met je vak, je klanten goed kunnen ontvangen en werken in een fijne, inspirerende omgeving. Bij CSW Kantoorruimte doen we daar ons uiterste best voor.
Ons all-inclusive concept is voor jou de perfecte werklocatie.

All- inclusive

Graag nemen we de zorg uit handen en zorgen. We zorgen dat het internet goed geregeld is, dat er passend meubilair in uw kantoor staat, voldoende parkeerruimte, een keuken met alle gemakken en de beste koffie en thee. Maar uiteraard zorgen we ook voor schoonmaak en service. Verplicht? Nee zeker niet. Wij zijn flexibel.

Flexibel huren

Wie bieden flexibele huurcontracten en bepaal je zelf hoe je je kantoor inricht. Wij hanteren een opzegtermijn van 4 maanden.

Niet duur, wel duurzaam

Wij gaan voor een lange termijn relatie. En we zijn ons bewust van de wereld om ons heen. Bij de investeringen en keuzes die we maken.