Kantoorruimte huren Veenendaal

Bij CSW Kantoorruimte huur je op basis van flexibele contracten grote of kleine all-inclusive kantoorruimte in Veenendaal. Wij dragen zorg voor jouw huisvesting, zodat jij je kunt focussen op jouw onderneming. Onze kantoorruimten worden compleet ingericht aangeboden. Je kan dus bij wijze van spreken morgen al starten!

Kantoorruimte Huren Veenendaal Vendelier

Kantoorruimte huren Veenendaal

Vendelier 59

CSW Kantoorruimte biedt diverse ruimtes in een modern en zeer representatief kantoorpand met energielabel A gelegen op kantorenpark De Vendel in Veenendaal.

Het kantoorpand aan de Vendelier is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer want het ligt nabij de A12 oprit/afslag 23 Veenendaal-West. Parkeren is geen probleem, er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Ook met het openbaar vervoer is kantorenpark ‘De Vendel’ goed bereikbaar. Veenendaal beschikt over drie NS-stations met snelle reismogelijkheden naar Utrecht en Arnhem.

Momenteel is er nog één kantoorruimte van 52 m² per direct beschikbaar op de Vendelier 59 in Veenendaal. Bekijk de beschikbaarheid of plan direct een bezichtiging.

Kenmerken:

all-in kantoorruimte huren

Vanaf €399,- per maand

(excl. BTW)

Laatste direct beschikbare kantoorruimte

Voor €749,- per maand

(excl. BTW)

Flexibel zonder risico’s

Een kantoorruimte huren die precies bij jou en je bedrijf past. Voor nu maar ook voor in de toekomst.

All-inclusive huren

In ons all-inclusive concept is zowel internet, parkeren, meubilair en koffie en thee geregeld.

Aansluiten op jouw zakelijke behoefte

Wij faciliteren jouw ruimte all-inclusive, zodat jij je kunt richten op je zakelijke doelstellingen.

Kantoor huren Veenendaal

Wij regelen het voor je

Als ondernemer wil je bezig zijn met je vak, je klanten goed kunnen ontvangen en werken in een fijne, inspirerende omgeving. Bij CSW Kantoorruimte doen we daar ons uiterste best voor.
Ons all-inclusive concept is voor jou de perfecte werklocatie.

All- inclusive

Graag nemen we de zorg uit handen en zorgen. We zorgen dat het internet goed geregeld is, dat er passend meubilair in uw kantoor staat, voldoende parkeerruimte, een keuken met alle gemakken en de beste koffie en thee. Maar uiteraard zorgen we ook voor schoonmaak en service. Verplicht? Nee zeker niet. Wij zijn flexibel.

Flexibel huren

Wie bieden flexibele huurcontracten en bepaal je zelf hoe je je kantoor inricht. Wij hanteren een opzegtermijn van 4 maanden.

Niet duur, wel duurzaam

Wij gaan voor een lange termijn relatie. En we zijn ons bewust van de wereld om ons heen. Bij de investeringen en keuzes die we maken.