Ben je op zoek naar een all-in kantoorruimte Leusden?

Morgen al
beginnen in
Leusden

Goed geregeld

Bent u op zoek naar kantoorruimte Leusden. Ik help u graag verder met het vinden van een geschikte werkplek.

Mark Teerling

CSW Kantoorruimte is gespecialiseerd in het verhuren van kantoorruimtes in Leusden
op basis van een all-inclusive concept met flexibele mogelijkheden.

Prettig werken bij CSW

Een goede en representatieve kantoorruimte Leusden vind je bij CSW Kantoorruimte uit Veenendaal. Wij bieden full service kantoorruimte aan voor iedereen die houdt van flexibiliteit en gemak. In Leusen beschikken we over een mooie locaties met representatieve kantoorruimte.

CSW Kantoorruimte

CSW Kantoorruimte heeft een uniek full service concept. U huurt een bedrijfsruimte voor de periode dat u het nodig hebt, voor een all-inclusive prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent en bent u verzekerd van uitstekende service. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van kantoorruimtes in Leusden, waardoor weten wij precies waar u als huurder behoefte aan heeft!

kantoorruimte-huren-leusden
leusden-kantoorruimte

Professionele bedrijfshuisvesting in Leusden

Onze kantoorruimtes in Leusden hebben allemaal een professionele uitstraling. Het betreft panden in Leusden op uitstekende (zicht)locaties met prima voorzieningen. Hier kunt u uw relaties ontvangen en een goede indruk achterlaten. Onze kantoorruimtes bevinden zich dicht bij belangrijke toegangswegen. De panden liggen vlakbij de A1 en A28, zodat de bereikbaarheid optimaal is. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid en worden alle faciliteiten keurig onderhouden.

Vragen over kantoorruimte

Bent u op zoek naar een kantoorruimte of heeft u vragen over ons aanbod? Neem vrijblijvend contact op, vervolgens gaan wij graag voor u op zoek naar de ideale kantoorruimte in Leusden

Wij krijgen regelmatig het verzoek om uit te kijken naar een kantoorruimte in Leusden. Zodra wij een ruimte beschikbaar krijgen, nemen wij direct contact op met degene die zich aangemeld heeft. Op die manier hoeft u niet continu het aanbod in de gaten te houden, maar krijgt u vanuit CSW Kantoorruimte automatisch een seintje.

Alle ruimte voor jouw ambitie

CSW Kantoorruimte biedt jou dé all-inclusive werklocatie

Persoonlijke
service
Internet
Meubilair
Koffie & thee
Schoonmaak
Parkeerruimte

Ons aanbod vind je in deze kantoorpanden

Grote en kleine kantoorruimtes

  Ede

Galvanistraat 7

26 m2 - 72 m2

Kantoorpand met een moderne uitstraling. Gelegen aan de rand van de Frankeneng. Vanaf zowel de A12 als A30 uitstekend aan te rijden. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op deze locatie bieden we keurige kantoorkamers aan die van alle gemakken zijn voorzien.

  Leusden

Fokkerstraat 16

20 m2 - 125 m2

Kantoorpand met een unieke uitstraling. De architectuur heeft een ecologisch karakter. Het regenwater kan hierdoor gebruikt worden binnen het pand. Deze locatie is direct gelegen aan de A28. Op loopafstand bevinden zich hier onder andere Van der Valk en het nieuwe indrukwekkende complex van Afas. Op deze locatie bieden we keurige moderne kantoorkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Op deze locatie bieden we glasvezelinternet.

  Vianen

Witboom 1

Vanaf 25 m2

Modern kantoorpand goed bereikbaar vanaf zowel de A2 als de A27. Dit kantoor biedt keurige kantoorkamers aan die van alle gemakken zijn voorzien. Op deze locatie bieden we glasvezelinternet.

  Veenendaal

Wiltonstraat 36-40

20 m2 - 50 m2

Dit kantoor biedt keurige kantoorkamers aan die van alle gemakken zijn voorzien.

  Veenendaal

Landjuweel 10

25 m2 - 150 m2

Een kantoorpand met een unieke uitstraling. Direct gelegen aan de A12 op kantorenpark De Vendel. Hier bieden we keurige kantoorkamers die van alle gemakken zijn voorzien inclusief glasvezelinternet.

  Nieuwsgierig?

Plan een vrijblijvende bezichtiging op een van de locaties

  Veenendaal

Vendelier 61

23 m2 - 125 m2

Dit kantoorpand draagt de naam "De Diamant" vanwege haar unieke uitstraling. Direct gelegen aan de A12 op kantorenpark De Vendel. Binnen dit kantoorpand bieden we keurige kantoorkamers aan die van alle gemakken zijn voorzien. Op deze locatie bieden we glasvezelinternet.

  Veenendaal

Vendelier 59

15 m2 - 111 m2

Modern kantoorpand met ruime parkeermogelijkheden. Direct gelegen aan de A12 op kantorenpark De Vendel. Hier bieden we keurige kantoorkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Op deze locatie bieden we glasvezelinternet. 

Graag vertellen we u meer over de locaties en mogelijkheden.
Bel of laat uw gegevens achter in onderstaand formulier.

Bel 085-4010 270