KANTOORRUIMTE UTRECHT

ALS JE WILT, KUN JE MORGEN AAN DE SLAG!

Wil je kantoorruimte huren in de provincie Utrecht, tegen een all-inclusive huurprijs en een flexibel huurcontract? Wij van CSW Kantoorruimte bieden diverse kantoorruimtes in representatieve kantoorpanden in Amersfoort, Leusden, Veenendaal en Vianen.

Voor een mooi bedrag een volledig ingerichte kantoorruimte, zodat jij je direct op jouw werkzaamheden kunt richten.

Contact

Interesse of vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Flexibel zonder risico’s

Een kantoorruimte huren die precies bij jou en je bedrijf past. Voor nu maar ook voor in de toekomst.

All-inclusive huren

In ons all-inclusive concept is zowel internet, parkeren, meubilair en koffie en thee geregeld.

Aansluiten op jouw zakelijke behoeften

Wij faciliteren jouw kantoorruimte, zodat jij je kunt richten op je zakelijke doelstellingen.

Bij CSW Kantoorruimte kun je all-inclusive met flexibele contracten verschillende kantoorruimtes huren, van groot tot klein. Wij zorgen voor jouw huisvesting, zodat jij je kunt focussen op je bedrijf en werkzaamheden.

Kantoorruimte huren in UtrechtCSW Kantoorruimte biedt jou dé all-inclusive werklocatie in Amersfoort, Leusden, Veenendaal en Vianen met een flexibel contract.

Kantoorruimte Huren Amersfoort Vanadiumweg

Amersfoort
Vanadiumweg 11

25 m² – 100 m²
€375,- per maand

Kantoorruimte huren Amersfoort

Vanadiumweg 11

CSW Kantoorruimte biedt modern ingerichte kantoorruimtes in een modern en zeer representatief kantoorpand Eemhave op een perfecte zichtlocatie op het bedrijventerrein De Isselt te Amersfoort.
LEES MEER
Kantoorruimte Huren Leusden Fokkerstraat

Leusden
Fokkerstraat 16

15 m² – 300 m²
€449,- per maand

Kantoorruimte huren Leusden

Fokkerstraat 16

CSW Kantoorruimte biedt meerdere modern ingerichte kantoorkamers met elektrisch bedienbare zit-sta bureaus in een modern en karakteristieke kantoorpand met ecologische kenmerken gelegen op het bedrijventerrein De Horst te Leusden.
LEES MEER
Kantoorruimte Huren Veenendaal Vendelier

Veenendaal
Vendelier 59

21 m² – 52 m²
€399,- per maand

Kantoorruimte huren Veenendaal

Vendelier 59

CSW Kantoorruimte biedt modern ingerichte kantoorruimtes in een modern en zeer representatief kantoorpand op kantorenpark De Vendel in Veenendaal.
LEES MEER
Kantoorruimte Huren Vianen Witboom

Vianen
Witboom 1

25 m² – 100 m²
€449,- per maand

Kantoorruimte huren Vianen

Witboom 1

CSW Kantoorruimte biedt modern ingerichte kantoorkamers in een representatief multi-tenant kantoorgebouw bestaande uit drie bouwlagen, gelegen op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Hagen te Vianen (Utrecht).
LEES MEER

Je wilt werken in een prettige werkomgeving

Kantoor huren? Wij regelen het voor je

Bij CSW Kantoorruimte huur je geen standaard kale kantoorruimte, maar een aangename en volledig ingerichte kantoorruimte, waar je je werk prettig en succesvol kunt doen. Dat is ons idee bij een kantoorruimte verhuren. Als organisatie proberen wij onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen op het gebied van facilitaire en operationele zaken.

Huren zoals het jou en je bedrijf past, voor nu en in de toekomst.

Bij CSW Kantoorruimte huur je namelijk niet op basis van langjarige huurcontracten. Dus verandert je bedrijf en wil je meer of minder ruimte, dan denken we graag met je mee.

kantoor huren

Kantoorruimte huren Utrecht

Bij CSW Kantoorruimte huur je op basis van flexibele contracten grote of kleine all-inclusive kantoorruimte in Utrecht. Wij dragen zorg voor jouw huisvesting, zodat jij je kunt focussen op jouw onderneming. Onze kantoorruimten worden compleet ingericht aangeboden. Je kan dus morgen bij wijze van spreken morgen al starten!

Kantoor huren Utrecht

Wij regelen het voor je

Als ondernemer wil je bezig zijn met je vak, je klanten goed kunnen ontvangen en werken in een fijne, inspirerende omgeving. Bij CSW Kantoorruimte doen we daar ons uiterste best voor.
Ons all-inclusive concept is voor jou de perfecte werklocatie.

All- inclusive

Graag nemen we de zorg uit handen en zorgen. We zorgen dat het internet goed geregeld is, dat er passend meubilair in uw kantoor staat, voldoende parkeerruimte, een keuken met alle gemakken en de beste koffie en thee. Maar uiteraard zorgen we ook voor schoonmaak en service. Verplicht? Nee zeker niet. Wij zijn flexibel.

Flexibel huren

Wie bieden flexibele huurcontracten en bepaal je zelf hoe je je kantoor inricht. Wij hanteren een opzegtermijn van 4 maanden.

Niet duur, wel duurzaam

Wij gaan voor een lange termijn relatie. En we zijn ons bewust van de wereld om ons heen. Bij de investeringen en keuzes die we maken.