Ben je op zoek naar een all-in kantoorruimte in veenendaal

Als je wilt kun
je morgen al
aan de slag!

Ik regel het voor je

van een lege kantoorruimte tot een volledig ingerichte werkplek, zodat jij je direct op jouw werkzaamheden kunt richten.

Mark Teerling

Bij CSW Kantoorruimte huur je all-inclusive, met flexibele contracten grote tot kleine ruimtes.
Wij dragen zorg voor jouw huisvesting, zodat jij je kunt focussen op je bedrijf en werkzaamheden.

Prettig werken bij CSW

Bedrijfshuisvesting in Veenendaal vind je bij CSW Kantoorruimte uit Veenendaal. Wij bieden full service kantoorruimte aan voor iedereen die houdt van flexibiliteit en gemak. In Veenendaal beschikken we over diverse locaties met representatieve kantoorruimtes. Bekijk snel ons aanbod, zodat u kunt zien waar in Veenendaal wij momenteel kantoorruimtes beschikbaar hebben.

Crown Slim Werken

Crown Slim Werken heeft een uniek full service concept. U huurt een bedrijfsruimte voor de periode dat u het nodig hebt, voor een all-inclusive prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent en bent u verzekerd van uitstekende service. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van kantoorruimtes in Veenendaal, waardoor weten wij precies waar u als huurder behoefte aan heeft!

Professionele bedrijfshuisvesting in Veenendaal

Onze kantoorruimtes in Veenendaal hebben allemaal een professionele uitstraling. Het betreft panden in Veenendaal op uitstekende (zicht)locaties met prima voorzieningen. Hier kunt u uw relaties ontvangen en een goede indruk achterlaten. Onze kantoorruimtes bevinden zich dicht bij belangrijke toegangswegen. De panden liggen vlakbij de A12, zodat de bereikbaarheid optimaal is. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid en worden alle faciliteiten keurig onderhouden.

Vragen over kantoorruimte

Bent u op zoek naar een kantoorruimte of heeft u vragen over ons aanbod? Neem vrijblijvend contact op, vervolgens gaan wij graag voor u op zoek naar de ideale kantoorruimte in Veenendaal of Ede.

Wij krijgen regelmatig het verzoek om uit te kijken naar een kantoorruimte in Veenendaal of Ede. Zodra wij een ruimte beschikbaar krijgen, nemen wij direct contact op met degene die zich aangemeld heeft. Op die manier hoeft u niet continu het aanbod in de gaten te houden, maar krijgt u vanuit Crown Slim Werken automatisch een seintje.

Alle ruimte voor jouw ambitie

CSW Kantoorruimte biedt jou dé all-inclusive werklocatie

Persoonlijke
service
Internet
Meubilair
Koffie & thee
Schoonmaak
Parkeerruimte

Ons aanbod in Veenendaal

Grote en kleine kantoorruimte huren in Veenendaal

Kantoorruimte Huren Veenendaal

  Veenendaal

Vendelier 61

20 – 75

€399,- per maand

Modern kantoorpand met ruime parkeermogelijkheden. Direct gelegen aan de A12 op kantorenpark De Vendel. Hier bieden we keurige kantoorkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Op deze locatie bieden we glasvezelinternet.

Kantoorruimte Huren Veenendaal Vendelier

  Veenendaal

Vendelier 59

21 – 52

€299,- per maand

CSW Kantoorruimte biedt diverse ruimtes in een modern en zeer representatief kantoorpand op kantorenpark De Vendel in Veenendaal. Het pand aan de Vendelier is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer, want het ligt erg dicht bij de op- en afritten naar de A12. 

  Veenendaal

Wiltonstraat 36-40

20 – 50

€389,- per maand

CSW Kantoorruimte biedt diverse ruimtes in een modern en zeer representatief kantoorpand op kantorenpark De Compagnie in Veenendaal. Het pand aan de Wiltonstraat is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer, want het ligt erg dicht bij de op- en afritten naar de A12.

Graag vertellen we u meer over de locaties en mogelijkheden.
Bel of laat uw gegevens achter in onderstaand formulier.

Bel 085-4010 270