KANTOORRUIMTE VEENENDAAL

ALS JE WILT, KUN JE MORGEN AAN DE SLAG!

Wil je kantoorruimte huren in Veenendaal, tegen een all-inclusive huurprijs en een flexibel huurcontract? Wij van CSW Kantoorruimte bieden diverse kantoorruimtes in representatieve kantoorpanden op kantorenpark De Vendel en De Compagnie in Veenendaal.

Volledig ingerichte kantoorruimte, zodat jij je direct op jouw werkzaamheden kunt richten.

Contact

Interesse of vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Flexibel huren zonder risico’s

Een kantoorruimte huren die precies bij jou en je bedrijf past. Voor nu maar ook voor in de toekomst met een opzegtermijn van slechts 4 maanden.

All-inclusive huren

Wij verzorgen voor het meubilair, internet, koffie en thee en de schoonmaak. Je huurt inclusief energiekosten en parkeren.​

Aansluiten op jouw zakelijke behoeften

Wij faciliteren jouw kantoorruimte(s) en denken graag mee bij veranderende behoeftes, zodat jij je kunt richten op je zakelijke doelstellingen.

Bij CSW Kantoorruimte kun je all-inclusive met flexibele contracten verschillende kantoorruimtes huren, van groot tot klein. Wij zorgen voor jouw huisvesting, zodat jij je kunt focussen op je bedrijf en werkzaamheden.

Kantoorruimte huren Veenendaal

CSW Kantoorruimte biedt jou dé all-inclusive werklocatie met een flexibel contract in Veenendaal.

Op de onderstaande locaties zijn er per direct volledig en modern ingerichte kantoorruimtes beschikbaar.

Als je wilt, kun je morgen aan de slag!

Kantoorruimte Huren Veenendaal Vendelier

Veenendaal
Vendelier 59

21 m² – 52 m²
€395,- per maand

Kantoorruimte huren Veenendaal Vendelier 59

CSW Kantoorruimte biedt modern ingerichte kantoorruimtes in een modern en zeer representatief kantoorpand op kantorenpark De Vendel in Veenendaal.
LEES MEER
Kantoor Veenendaal Huren

Veenendaal
Vendelier 61

20 m² – 75 m²
€395,- per maand

Kantoorruimte huren Veenendaal Vendelier 61

CSW Kantoorruimte biedt modern ingerichte kantoorruimtes in een modern kantoorpand met energielabel A op kantorenpark De Vendel in Veenendaal.
LEES MEER

Staat de door jou gewenste locatie hier niet bij? Of ben je benieuwd welke nieuwe locaties er binnenkort bij komen?

Je wilt werken in een prettige werkomgeving

Kantoor huren? Wij regelen het voor je

Bij CSW Kantoorruimte huur je geen standaard kale kantoorruimte, maar een aangename en volledig ingerichte kantoorruimte, waar je je werk prettig en succesvol kunt doen. Dat is ons idee bij een kantoorruimte verhuren. Als organisatie proberen wij onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen op het gebied van facilitaire en operationele zaken.

Huren zoals het jou en je bedrijf past, voor nu en in de toekomst.

Bij CSW Kantoorruimte huur je namelijk niet op basis van langjarige huurcontracten. Dus verandert je bedrijf en wil je meer of minder ruimte, dan denken we graag met je mee.

kantoor huren

Kantoor Veenendaal

Bij CSW Kantoorruimte huur je op basis van flexibele contracten grote of kleine all-inclusive kantoorruimte in Veenendaal. Wij dragen zorg voor jouw huisvesting, zodat jij je kunt focussen op jouw onderneming. Onze kantoorruimten worden compleet ingericht aangeboden. Je kan dus morgen bij wijze van spreken morgen al starten!

Kantoor huren Veenendaal

Wij regelen het voor je

Als ondernemer wil je bezig zijn met je vak, je klanten goed kunnen ontvangen en werken in een fijne, inspirerende omgeving. Bij CSW Kantoorruimte doen we daar ons uiterste best voor.
Ons all-inclusive concept is voor jou de perfecte werklocatie.

All- inclusive

Graag nemen we de zorg uit handen en zorgen. We zorgen dat het internet goed geregeld is, dat er passend meubilair in uw kantoor staat, voldoende parkeerruimte, een keuken met alle gemakken en de beste koffie en thee. Maar uiteraard zorgen we ook voor schoonmaak en service. Verplicht? Nee zeker niet. Wij zijn flexibel.

Flexibel huren

Wie bieden flexibele huurcontracten en bepaal je zelf hoe je je kantoor inricht. Wij hanteren een opzegtermijn van 4 maanden.

Niet duur, wel duurzaam

Wij gaan voor een lange termijn relatie. En we zijn ons bewust van de wereld om ons heen. Bij de investeringen en keuzes die we maken.