All-inclusive en Flexibele kantoorruimte Veenendaal

Als je wilt kun
je morgen al
aan de slag!

Kantoorruimte Ede

Ik regel het voor je

van een lege kantoorruimte tot een volledig ingerichte werkplek, zodat jij je direct op jouw werkzaamheden kunt richten.

Mark Teerling

Bij CSW Kantoorruimte huur je all-inclusive, met flexibele contracten een grote of kleine kantoorruimte.

Wij dragen zorg voor jouw huisvesting, zodat jij je kunt focussen op jouw onderneming.

Alle kantoorruimtes in Veenendaal worden compleet ingericht aangeboden. Je kan dus morgen starten!

Prettig werken bij CSW

Bedrijfshuisvesting in Veenendaal vind je bij CSW Kantoorruimte uit Veenendaal. Wij bieden full service kantoorruimte aan voor iedereen die houdt van flexibiliteit en gemak. In Veenendaal beschikken we over diverse locaties met representatieve kantoorruimtes. Bekijk snel ons aanbod, zodat u kunt zien waar in Veenendaal wij momenteel kantoorruimtes beschikbaar hebben.

Crown Slim Werken

Crown Slim Werken heeft een uniek full service concept. U huurt een bedrijfsruimte voor de periode dat u het nodig hebt, voor een all-inclusive prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent en bent u verzekerd van uitstekende service. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van kantoorruimtes in Veenendaal, waardoor weten wij precies waar u als huurder behoefte aan heeft!

Kantoorruimte Huren Veenendaal Vendelier
Kantoorruimte Veenendaal

Ingerichte kantoorruimtes in Veenendaal

Onze kantoorruimtes in Veenendaal hebben allemaal een professionele uitstraling. Het betreft panden in Veenendaal op uitstekende (zicht)locaties met prima voorzieningen. Hier kunt u uw relaties ontvangen en een goede indruk achterlaten. Onze kantoorruimtes bevinden zich dicht bij belangrijke toegangswegen. De panden liggen vlakbij de A12, zodat de bereikbaarheid optimaal is. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid en worden alle faciliteiten keurig onderhouden.

Vragen over kantoorruimte

Bent u op zoek naar een kantoorruimte of heeft u vragen over ons aanbod? Neem vrijblijvend contact op, vervolgens gaan wij graag voor u op zoek naar de ideale kantoorruimte in Veenendaal of Ede.

Wij krijgen regelmatig het verzoek om uit te kijken naar een kantoorruimte in Veenendaal of Ede. Zodra wij een ruimte beschikbaar krijgen, nemen wij direct contact op met degene die zich aangemeld heeft. Op die manier hoeft u niet continu het aanbod in de gaten te houden, maar krijgt u vanuit Crown Slim Werken automatisch een seintje.

Flexibele kantoorruimte voor jouw ambitie

CSW Kantoorruimte biedt jou dé all-inclusive werklocatie in Veenendaal met een flexibel contract.

Persoonlijke
service
Internet
Meubilair
Koffie & thee
Schoonmaak
Parkeerruimte

Grote of kleine kantoorruimte huren in

 

Veenendaal

Kantoorruimte Huren Veenendaal Vendelier

  Veenendaal

Vendelier 59

21 – 52

€299,- per maand

CSW Kantoorruimte biedt diverse ruimtes in een modern en zeer representatief kantoorpand op kantorenpark De Vendel in Veenendaal. Het pand aan de Vendelier is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer, want het ligt erg dicht bij de op- en afritten naar de A12. 

Kantoorruimte Huren Veenendaal Vendelier

  Veenendaal

Vendelier 61

20 – 75

€399,- per maand

Modern kantoorpand met ruime parkeermogelijkheden. Direct gelegen aan de A12 op kantorenpark De Vendel. Hier bieden we keurige kantoorkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Op deze locatie bieden we glasvezelinternet.

Kantoorruimte Huren Veenendaal Wiltonstraat

  Veenendaal

Wiltonstraat 36-40

20 – 50

€389,- per maand

CSW Kantoorruimte biedt diverse ruimtes in een modern en zeer representatief kantoorpand op kantorenpark De Compagnie in Veenendaal. Het pand aan de Wiltonstraat is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer, want het ligt erg dicht bij de op- en afritten naar de A12.

Tijdelijke kantoorruimte huren Veenendaal

Graag vertellen wij u meer over deze locatie, de beschikbare kantoorruimtes en eventuele speciale wensen.
Lees hieronder enkele reviews van onze huurders.

“Twee jaar huurder naar volle tevredenheid. Mark denkt mee, reageert snel op vragen en is altijd in voor een gezellig praatje. En niet onbelangrijk: de koffie is erg lekker.”


Gerralt van Soest – Giraphic Design

“In 2019 zijn we verhuisd naar de Galvanistraat 7 in Ede.  Dit bevalt goed. Ik ben een tevreden huurder. Korte lijntjes met de verhuurder en als er iets is wordt het snel opgelost! All-in is ook echt all-in.”


Andre van der Haar – AH Customs