KANTOOR HUREN?

ALS JE WILT, KUN JE MORGEN AAN DE SLAG!

Wil je kantoorruimte huren, tegen een all-inclusive huurprijs en een flexibel huurcontract? Wij van CSW Kantoorruimte bieden diverse kantoorruimtes in moderne en representatieve kantoorpanden in voornamelijk Midden- Nederland.

Volledig ingerichte kantoorruimte, zodat jij je direct op jouw werkzaamheden kunt richten.

Contact

Interesse of vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Flexibel huren zonder risico’s

Een kantoorruimte huren die precies bij jou en je bedrijf past. Voor nu maar ook voor in de toekomst met een opzegtermijn van slechts 4 maanden.

All-inclusive huren

Wij verzorgen voor het meubilair, internet, koffie en thee en de schoonmaak. Je huurt inclusief energiekosten en parkeren.​

Aansluiten op jouw zakelijke behoeften

Wij faciliteren jouw kantoorruimte(s) en denken graag mee bij veranderende behoeftes, zodat jij je kunt richten op je zakelijke doelstellingen.

Bij CSW Kantoorruimte kun je all-inclusive met flexibele contracten verschillende kantoorruimtes huren, van groot tot klein. Wij zorgen voor jouw huisvesting, zodat jij je kunt focussen op je bedrijf en werkzaamheden.

Grote of kleine kantoorruimte huren

CSW Kantoorruimte biedt jou dé all-inclusive werklocatie met een flexibel contract in Amersfoort, Barneveld, Ede, Leusden, Nieuwegein, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wormerveer en Zeist.

Op de onderstaande locaties zijn er per direct volledig en modern ingerichte kantoorruimtes beschikbaar.

Als je wilt, kun je morgen aan de slag!

Kantoorruimte Huren Amersfoort Vanadiumweg

Amersfoort
Vanadiumweg 11

25 m² – 100 m²
€375,- per maand

Kantoorruimte huren Amersfoort

Vanadiumweg 11

CSW Kantoorruimte biedt modern ingerichte kantoorruimtes in een modern en zeer representatief kantoorpand Eemhave op een perfecte zichtlocatie op het bedrijventerrein De Isselt te Amersfoort.
LEES MEER
Kantoorruimte Huren Barneveld Veemweg

Barneveld
Veemweg 29-31

16 m² – 51 m²
€299,- per maand

Kantoorruimte huren Barneveld

Veemweg 29-31

CSW Kantoorruimte biedt modern ingerichte kantoorkamers in een modern en zeer representatief kantoorpand op een perfecte locatie op het bedrijventerrein De Harselaar te Barneveld.
LEES MEER
Kantoorruimte Huren Ede Celsiusstraat 34

Ede
Celsiusstraat 34

27 m² – 56 m²
€425,- per maand

Kantoorruimte huren Ede

Celsiusstraat 34

CSW Kantoorruimte biedt modern ingerichte kantoorkamers in een representatief kantoorpand direct gelegen aan zowel de A30 als de A12. Het pand is hierdoor uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Op het ruime terrein is voldoende parkeergelegenheid.
LEES MEER
Kantoorruimte Huren Hoevelaken

Hoevelaken
De Wel 20

19 m² – 130 m²
€585,- per maand

Kantoorruimte huren Hoevelaken

De Wel 20

CSW Kantoorruimte biedt modern ingerichte kantoorkamers in een representatief kantoorpand direct gelegen aan de A1 op het bedrijventerrein Horstbeek in Hoevelaken.
LEES MEER
Kantoorruimte Huren Utrecht

Utrecht
Zonnebaan 45

19 m² – 78 m²
€459,- per maand

Kantoorruimte huren Utrecht

Zonnebaan 45

CSW Kantoorruimte biedt modern ingerichte kantoorkamers in een representatief kantoorpand direct gelegen aan de A2 op het bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht.
LEES MEER
Kantoorruimte Huren Veenendaal Vendelier

Veenendaal
Vendelier 59

14 m² – 52 m²
€375,- per maand

Kantoorruimte huren Veenendaal

Vendelier 59

CSW Kantoorruimte biedt modern ingerichte kantoorruimtes in een modern en zeer representatief kantoorpand op kantorenpark De Vendel in Veenendaal.
LEES MEER
Kantoorruimte Huren Ede Galvanistraat

Ede
Galvanistraat 7

26 m² – 72 m²
€475,- per maand

Kantoorruimte huren Ede

Galvanistraat 7

CSW Kantoorruimte biedt modern ingerichte kantoorkamers in een modern en zeer representatief kantoorpand met een energielabel A gelegen op een perfecte zichtlocatie aan de belangrijkste toegangsweg tot bedrijventerrein De Frankeneng in Ede.
LEES MEER
Kantoorruimte Huren Leusden Fokkerstraat

Leusden
Fokkerstraat 16

15 m² – 300 m²
€449,- per maand

Kantoorruimte huren Leusden

Fokkerstraat 16

CSW Kantoorruimte biedt meerdere modern ingerichte kantoorkamers met elektrisch bedienbare zit-sta bureaus in een modern en karakteristieke kantoorpand met ecologische kenmerken gelegen op het bedrijventerrein De Horst te Leusden.
LEES MEER
Kantoorruimte Huren Nieuwegein Nijverheidsweg 9B

Nieuwegein
Nijverheidsweg 9B

32 m² – 60 m²
€499,- per maand

Kantoorruimte huren Nieuwegein

Nijverheidsweg 9B

CSW Kantoorruimte biedt modern ingerichte kantoorkamers in een modern en zeer representatief kantoorpand op een perfecte locatie op het bedrijventerrein Plettenburg – De Wiers te Nieuwegein.
LEES MEER
Kantoorruimte Huren Veenendaal Vendelier - CSW Kantoorruimte

Veenendaal
Vendelier 61

20 m² – 75 m²
€395,- per maand

Kantoorruimte huren Veenendaal

Vendelier 61

CSW Kantoorruimte biedt modern ingerichte kantoorruimtes in een modern kantoorpand met energielabel A op kantorenpark De Vendel in Veenendaal.
LEES MEER
Kantoorruimte Huren Vianen Witboom

Vianen
Witboom 1

25 m² – 100 m²
€449,- per maand

Kantoorruimte huren Vianen

Witboom 1

CSW Kantoorruimte biedt modern ingerichte kantoorkamers in een representatief multi-tenant kantoorgebouw bestaande uit drie bouwlagen, gelegen op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Hagen te Vianen (Utrecht).
LEES MEER
Kantoorruimte Huren Zeist

Zeist
Huis ter Heideweg 24-26

20 m² – 50 m²
€499,- per maand

Kantoorruimte huren Zeist

Huis ter Heideweg 24-26

CSW Kantoorruimte biedt modern ingerichte kantoorkamers in een modern en zeer representatief kantoorpand op bedrijvenpark Handelscentrum Zeist.
LEES MEER
Kantoorruimte Huren Wormerveer - Oude Blaauwweg 5

Wormerveer
Oude Blaauwweg 5

25 m² – 100 m²
€399,- per maand

Kantoorruimte huren Wormerveer

Oude Blaauwweg 5

CSW Kantoorruimte biedt modern ingerichte kantoorruimtes in een modern en zeer representatief kantoorpand op een perfecte zichtlocatie op industrieterrein Noorderveld fase I in Wormerveer.
LEES MEER
Kantoorruimte Huren Veenendaal Wiltonstraat

Veenendaal
Wiltonstraat 36-40

20 m² – 50 m²
€389,- per maand

ALLES VERHUURD

Kantoorruimte huren Veenendaal
Wiltonstraat 36-40


CSW Kantoorruimte biedt diverse modern ingerichte kantoorruimtes in een modern en zeer representatief kantoorpand op kantorenpark De Compagnie in Veenendaal.
LEES MEER

Je wilt werken in een prettige werkomgeving

Kantoor huren? Wij regelen het voor je

Bij CSW Kantoorruimte huur je geen standaard kale kantoorruimte, maar een aangename en volledig ingerichte kantoorruimte, waar je je werk prettig en succesvol kunt doen. Dat is ons idee bij een kantoorruimte verhuren. Als organisatie proberen wij onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen op het gebied van facilitaire en operationele zaken.

Huren zoals het jou en je bedrijf past, voor nu en in de toekomst.

Bij CSW Kantoorruimte huur je namelijk niet op basis van langjarige huurcontracten. Dus verandert je bedrijf en wil je meer of minder ruimte, dan denken we graag met je mee.

kantoor huren

All-in kantoor huren

Wij regelen het voor je

Als ondernemer wil je bezig zijn met je vak, je klanten goed kunnen ontvangen en werken in een fijne, inspirerende omgeving. Bij CSW Kantoorruimte doen we daar ons uiterste best voor.
Ons all-inclusive concept is voor jou de perfecte werklocatie.

All- inclusive

Graag nemen we de zorg uit handen en zorgen. We zorgen dat het internet goed geregeld is, dat er passend meubilair in uw kantoor staat, voldoende parkeerruimte, een keuken met alle gemakken en de beste koffie en thee. Maar uiteraard zorgen we ook voor schoonmaak en service. Verplicht? Nee zeker niet. Wij zijn flexibel.

Flexibel huren

Wie bieden flexibele huurcontracten en bepaal je zelf hoe je je kantoor inricht. Wij hanteren een opzegtermijn van 4 maanden.

Niet duur, wel duurzaam

Wij gaan voor een lange termijn relatie. En we zijn ons bewust van de wereld om ons heen. Bij de investeringen en keuzes die we maken.