Zoek je kantoorruimte
in het midden van Nederland?

Als je wilt kun
je morgen al
aan de slag!

CSW Kantoorruimte is gespecialiseerd in het verhuren van kantoorruimtes
op basis van een all-inclusive concept met flexibele mogelijkheden.

Alle ruimte voor jouw ambitie

CSW Kantoorruimte biedt jou dé all-inclusive werklocatie

Kantoorruimte Huren

Ontzorgen

Wij regelen het voor je
Als ondernemer wil je bezig zijn met je vak, je klanten goed kunnen ontvangen en werken in een fijne, inspirerende omgeving.
Bij CSW Kantoorruimte doen we daar ons uiterste best voor.
Ons all-inclusive concept is voor jou de perfecte werklocatie.

All- inclusive
Graag nemen we de zorg uit handen en zorgen. We zorgen dat het internet goed geregeld is, dat er passend meubilair in uw kantoor staat, voldoende parkeerruimte, een keuken met alle gemakken en de beste koffie en thee. Maar uiteraard zorgen we ook voor schoonmaak en service. Verplicht? Nee zeker niet. Wij zijn flexibel.

Flexibel huren
Wie bieden flexibele huurcontracten en bepaal je zelf hoe je je kantoor inricht. Wij hanteren een opzegtermijn van 4 maanden.

Niet duur, wel duurzaam
Wij gaan voor een lange termijn relatie. En we zijn ons bewust van de wereld om ons heen. Bij de investeringen en keuzes die we maken.

Duurzame keuzes

Voedselzekerheid en economische zelfstandigheid

 

CSW Kantoorruimte wil duurzaam ondernemen en daarom maken we duurzame keuzes. Naast dat we leegstand in kantoorpanden oplossen, doen we meer zoals het leveren van biologische koffie in onze kantoren en gaat een groot deel van de aanschafkosten van het kantoormeubilair naar de Stichting the Art of Charity. Deze stichting zet zich in voor een groot voedselproject in Malawi. Dagelijks krijgen meer dan 100.000 mensen te eten dankzij deze stichting.

Meer weten? Ga naar helpmalawi.nu