Kantoorruimte huren Nieuwegein

Bij CSW Kantoorruimte huur je op basis van flexibele contracten grote of kleine all-inclusive kantoorruimte in Nieuwegein. Wij dragen zorg voor jouw huisvesting, zodat jij je kunt focussen op jouw onderneming.Onze kantoorruimten worden compleet ingericht aangeboden. Je kan dus bij wijze van spreken morgen al starten!

Kantoorruimte Huren Nieuwegein Nijverheidsweg

Kantoorruimte huren Nieuwegein

Nijverheidsweg 9B

CSW Kantoorruimte biedt modern ingerichte kantoorkamers in een modern en zeer representatief kantoorpand op een perfecte locatie op het bedrijventerrein Plettenburg – De Wiers te Nieuwegein.

Binnen dit representatieve gebouw gelegen aan de Nijverheidsweg 9B te Nieuwegein, zijn er meerdere kantoorruimtes beschikbaar vanaf 32 m² v.v.o. tot en met 60 m² v.v.o. Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Het kantoorpand is gunstig gelegen op industrieterrein Plettenburg – De Wiers is een groot bedrijventerrein van ruim 120 ha met circa 185 bedrijven. Ruim de helft van de bedrijven heeft een nationale afzetmarkt en een internationale afzetmarkt. Met name de sectoren bouwbedrijven, consumentenartikelen en transport zijn sterk vertegenwoordigd.

Het pand is goed bereikbaar door de nabije ligging van de Rijksweg A2 en de vrijwel directe aansluiting op de Rijksweg A27.

Kenmerken:

all-in kantoorruimte huren

Vanaf €499,- per maand

(excl. BTW)

Flexibel zonder risico’s

Een kantoorruimte huren die precies bij jou en je bedrijf past. Voor nu maar ook voor in de toekomst.

All-inclusive huren

In ons all-inclusive concept is zowel internet, parkeren, meubilair en koffie en thee geregeld.

Aansluiten op jouw zakelijke behoefte

Wij faciliteren jouw ruimte all-inclusive, zodat jij je kunt richten op je zakelijke doelstellingen.

Kantoor huren Nieuwegein

Wij regelen het voor je

Als ondernemer wil je bezig zijn met je vak, je klanten goed kunnen ontvangen en werken in een fijne, inspirerende omgeving. Bij CSW Kantoorruimte doen we daar ons uiterste best voor.
Ons all-inclusive concept is voor jou de perfecte werklocatie.

All- inclusive

Graag nemen we de zorg uit handen en zorgen. We zorgen dat het internet goed geregeld is, dat er passend meubilair in uw kantoor staat, voldoende parkeerruimte, een keuken met alle gemakken en de beste koffie en thee. Maar uiteraard zorgen we ook voor schoonmaak en service. Verplicht? Nee zeker niet. Wij zijn flexibel.

Flexibel huren

Wie bieden flexibele huurcontracten en bepaal je zelf hoe je je kantoor inricht. Wij hanteren een opzegtermijn van 4 maanden.

Niet duur, wel duurzaam

Wij gaan voor een lange termijn relatie. En we zijn ons bewust van de wereld om ons heen. Bij de investeringen en keuzes die we maken.