KANTOORRUIMTE VERHUREN

Verhoog de waarde van uw bedrijfspand met ons all-inclusive kantoorconcept

Het is uw pand, wij doen de rest!

CSW is gespecialiseerd in verhuur van kantoorpanden. Ontzorgen is wat CSW drijft. Zowel huurder als verhuurder worden helemaal ontlast zodat uw vastgoed zo efficiënt mogelijk beheerd en verhuurd wordt. Wij kunnen de regie nemen over uw pand of kantoor. Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt, maken het pand aantrekkelijk en laagdrempelig voor verhuur én brengen uw pand maximaal onder de aandacht bij haar doelgroep.

Met ons all-inclusive kantoorconcept transformeert u uw bedrijfspand naar een gewilde locatie voor moderne bedrijven. Dit verhoogt niet alleen de waarde van uw vastgoed, maar zorgt ook voor een stabielere en meer voorspelbare inkomstenstroom.

 

  

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe ons concept uw vastgoedportefeuille kan versterken. Samen kunnen we de toekomst van uw bedrijfspand vormgeven en duurzame groei realiseren.

VERHURENKantoorruimte

Zo doen we dat!

CSW Kantoorruimte blijft groeien, vooral in het midden van het land maar ook daarbuiten. Wij hebben de afgelopen 12 jaar bewezen succesvol te zijn in het verhuren van kantoorkamers van pakweg 25 tot 50 vierkante meter en zo een -gedeeltelijk- leegstaand kantoorpand nieuw leven in kunnen blazen. Dat begint vaak al met kleine aanpassingen waardoor we het gebouw representatiever maken.

Inmiddels verhuren we circa 8.000 m2 kantoorruimte op basis van ons samenwerkingsmodel in Amersfoort, Barneveld, Ede, Hoevelaken, Leusden, Nieuwegein, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Wormerveer en Zeist.

Bent u op zoek naar een manier om het rendement van uw bedrijfspand te maximaliseren en tegelijkertijd een hoogwaardig en aantrekkelijk aanbod te creëren voor potentiële huurders? Ons all-inclusive kantoorruimte concept biedt dé oplossing voor uw vastgoedbelegging.

Kantoorruimte Verhuren
Kantoorruimte Huren Utrecht

Flexibel huren zonder risico’s

Een kantoorruimte huren die precies bij jou en je bedrijf past. Voor nu maar ook voor in de toekomst met een opzegtermijn van slechts 4 maanden.

All-inclusive huren

Wij verzorgen voor het meubilair, internet, koffie en thee en de schoonmaak. Je huurt inclusief energiekosten en parkeren.​

Aansluiten op jouw zakelijke behoeften

Wij faciliteren jouw kantoorruimte(s) en denken graag mee bij veranderende behoeftes, zodat jij je kunt richten op je zakelijke doelstellingen.

“Huurders van onze kantoorruimtes bieden wij een plug and play-oplossing en flexibiliteit. En die krijgen ze bij ons. Alles is geregeld, Binnen ons all-inclusive pakket faciliteren wij het meubilair, koffie, thee, internet en de schoonmaak. Een nieuwe huurder kan in principe meteen aan de slag.

Vastgoedexploitatie

Kantoorpand verhuren

Heb je kantoorruimte beschikbaar voor verhuur in de regio Midden Nederland? CSW Kantoorruimte vindt een passende bestemming voor jouw kantoorruimte en draagt zorg voor de locatie.

Kantoorruimtes gezocht
CSW zoekt kantoorruimtes in moderne kantoorgebouwen welke reeds zijn ingedeeld in meerdere verschillende kantoorkamers. Het is belangrijke dat wij een gehele ver- dieping tot onze beschikking krijgen zodat wij de all-inclusive diensten daar ook optimaal kunnen aanbieden. Wij kunnen starten met verdiepingen van minimaal 200 vierkante meter v.v.o.. Bij voorkeur bestaande uit zoveel mogelijk kantoorruimtes van circa 20 m² netto.

Marketing
Wij hebben een sterk marketingapparaat en een groot netwerk binnen de zakelijke verhuur waardoor wij u als pandeigenaar direct toegang kunnen verlenen tot de markt.

Samenwerking en exploitatie
Ons business model is gebaseerd op samenwerking. De eigenaar van het pand draagt zorg voor de onroerende zaken en CSW Kantoorruimte draagt zorg voor alle roe- rende zaken.

Energielabel C
Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Kantoorpan- den van meer dan 100 vierkante meter moeten minimaal energielabel C hebben. Dit is een vereiste om panden nog te mogen verhuren. Vaak kan met een geringe investering.

Waarom verhuren met CSW?

Als u wilt halen we de gehele verhuurbeheerpakket bij u uit handen.

Wij zorgen voor werven voor jouw leegstaande kantoorruimte, bezichtigingen, kiezen nieuwe huurders en maken met hun afspreken. Voor deze huurders staan wij dagelijks klaar en zorgen ervoor dat alles rond de huur en pand goed geregeld wordt.

Is dit voor u interessant?

Dan komen wij graag met u in contact om ook uw kantoorpand succesvol te gaan verhuren. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking en om uw pand te bekijken.

Kantoorpand Verhuren