KANTOORRUIMTE VERHUREN

BEN JIJ EIGENAAR VAN EEN KANTOORPAND?

CSW Kantoorruimte blijft groeien, vooral in het midden van het land en ook daarbuiten. Wij zijn interessant voor u als gesprekspartner omdat wij de afgelopen 10 jaar hebben bewezen succesvol te zijn in het verhuren van kantoorkamers van pakweg 25 tot 50 vierkante meter.

Contact

KantoorruimteVERHUREN

Ben jij eigenaar van een kantoorpand?

CSW Kantoorruimte blijft groeien, vooral in het midden van het land en ook daarbuiten. Wij zijn interessant voor u als gesprekspartner omdat wij de afgelopen 10 jaar hebben bewezen succesvol te zijn in het verhuren van kantoorkamers van pakweg 25 tot 50 vierkante meter. Op deze manier wordt een geheel of gedeeltelijk leegstaand pand snel weer nieuw leven ingeblazen. Met als gevolg huurinkomsten voor de pandeigenaar. Vaak zorgen kleine aanpassingen op het gebied van schilderwerk en  vloerbedekking al voor een nette kantoorruimte, zeker als wij er mooi meubilair en een machine voor koffie en thee plaatsen.

CSW Kantoorruimte genereert traffic en geeft een leegstaand pand snel weer een betere uitstraling. Dat kan al ontstaan doordat wij in een kantoorpand met meerdere verdiepingen bijv. 1 verdieping inregelen volgens ons all-inclusive concept.

Het leidt vaak tot een zekere aantrekkingskracht op mogelijke huurders voor de overige verdiepingen. Zo versterkt ons concept de verhuurbaarheid  van het totale pand. In die zin is samenwerken met CSW Kantoorruimte ook mooi marketinginstrument om

grotere en kleinere huurders in het pand te hebben. Een  betere risicospreiding tot gevolg met vaak als resultaat een beter rendement.  

Graag komen wij met u in contact. Laat het ons weten.

Kantoorruimte Verhuren

Flexibel zonder risico’s

Een kantoorruimte huren die precies bij jou en je bedrijf past. Voor nu maar ook voor in de toekomst.

All-inclusive huren

In ons all-inclusive concept is zowel internet, parkeren, meubilair en koffie en thee geregeld.

Aansluiten op jouw zakelijke behoeften

Wij faciliteren jouw kantoorruimte, zodat jij je kunt richten op je zakelijke doelstellingen.

Bij CSW Kantoorruimte kun je all-inclusive met flexibele contracten verschillende kantoorruimtes huren, van groot tot klein. Wij zorgen voor jouw huisvesting, zodat jij je kunt focussen op je bedrijf en werkzaamheden.