Kantoorruimte huren Veenendaal

Bij CSW Kantoorruimte huur je op basis van flexibele contracten grote of kleine all-inclusive kantoorruimte in Veenendaal. Wij dragen zorg voor jouw huisvesting, zodat jij je kunt focussen op jouw onderneming. Onze kantoorruimten worden compleet ingericht aangeboden. Je kan dus bij wijze van spreken morgen al starten!

Video afspelen over Kantoorruimte Huren Veenendaal Vendelier - CSW Kantoorruimte

Kantoorruimte Veenendaal

Vendelier 61

CSW Kantoorruimte biedt op de eerste verdieping van het kantoorpand aan de Vendelier 61 in Veenendaal meerdere instapklare, compleet en modern ingerichte kantoorruimtes vanaf 19 m². Bekijk de actuele beschikbaarheid op dit moment.

Indeling van de kantoren

Voor de huurders van CSW Kantoorruimte zijn er op eigen terrein ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Gratis te gebruiken in ons All-in concept, net als het internet, koffie en thee en de wekelijkse schoonmaak. Ook de energiekosten zijn inclusief!

Ligging en bereikbaarheid

Het representatieve kantoorpand in Veenendaal met een energielabel A ligt op een mooie zichtlocatie langs de A12. Via afrit 23 Veenendaal-West is er een uitstekende verbinding naar Ede, Arnhem, Utrecht en Amersfoort. Aan de noordkant van Veenendaal is er een verbinding via de A30 met de A1. Aan de zuidkant is de aansluiting met de A15 dichtbij. Kortom, Veenendaal is goed bereikbaar.

Ook met het openbaar vervoer is het moderne kantoorpand in Veenendaal op kantorenpark ‘De Vendel’ goed bereikbaar. Veenendaal beschikt over drie NS-stations met snelle reismogelijkheden naar Utrecht en Arnhem.

Ondernemen in Veenendaal

Veenendaal is een ondernemende gemeente met ruim 66.000 inwoners. Het kantorenpark ‘De Vendel’  is een van de zeven bedrijventerreinen in Veenendaal. Via vier Coöperatieve Verenigingen regelen de ondernemers zelf allerlei praktische zaken en worden aanmerkelijke voordelen behaald door zaken collectief te regelen. Lees meer over de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal op boveenendaal.nl.

ICT Valley

Met meer dan twee keer zoveel ICT arbeidsplaatsen als het nationale gemiddelde en meer dan 400 ICT ondernemers, is Veenendaal met recht dé regionale ICT hub te noemen. Om de ICT-bedrijven te verbinden en te versterken is de stichting ICT Valley opgericht.

Kenmerken:

all-in kantoorruimte huren

Vanaf €395,- per maand

(excl. BTW)

Flexibel huren zonder risico’s

Een kantoorruimte huren die precies bij jou en je bedrijf past. Voor nu maar ook voor in de toekomst met een opzegtermijn van slechts 4 maanden.

All-inclusive huren

Wij verzorgen voor het meubilair, internet, koffie en thee en de schoonmaak. Je huurt inclusief energiekosten en parkeren.​

Aansluiten op jouw zakelijke behoeften

Wij faciliteren jouw kantoorruimte(s) en denken graag mee bij veranderende behoeftes, zodat jij je kunt richten op je zakelijke doelstellingen.

Kantoor huren Veenendaal

Wij regelen het voor je

Als ondernemer wil je bezig zijn met je vak, je klanten goed kunnen ontvangen en werken in een fijne, inspirerende omgeving. Bij CSW Kantoorruimte doen we daar ons uiterste best voor.
Ons all-inclusive concept is voor jou de perfecte werklocatie.

All- inclusive

Graag nemen we de zorg uit handen en zorgen. We zorgen dat het internet goed geregeld is, dat er passend meubilair in uw kantoor staat, voldoende parkeerruimte, een keuken met alle gemakken en de beste koffie en thee. Maar uiteraard zorgen we ook voor schoonmaak en service. Verplicht? Nee zeker niet. Wij zijn flexibel.

Flexibel huren

Wie bieden flexibele huurcontracten en bepaal je zelf hoe je je kantoor inricht. Wij hanteren een opzegtermijn van 4 maanden.

Niet duur, wel duurzaam

Wij gaan voor een lange termijn relatie. En we zijn ons bewust van de wereld om ons heen. Bij de investeringen en keuzes die we maken.