Kantoorruimte huren Vianen

Bij CSW Kantoorruimte huur je op basis van flexibele contracten grote of kleine all-inclusive kantoorruimte in Vianen. Wij dragen zorg voor jouw huisvesting, zodat jij je kunt focussen op jouw onderneming. Onze kantoorruimten worden compleet ingericht aangeboden. Je kan dus bij wijze van spreken morgen al starten!

Kantoorruimte Huren Vianen Witboom

Kantoorruimte huren Vianen

Witboom 1

CSW Kantoorruimte biedt modern ingerichte kantoorkamers in een representatief multi-tenant kantoorgebouw bestaande uit drie bouwlagen, gelegen op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Hagen in Vianen (gemeente Vijfheerenlanden – Utrecht).

Binnen dit representatieve kantoorgebouw met energielabel B gelegen op een zichtlocatie aan de Witboom 1 te Vianen, zijn er meerdere kantoorruimtes beschik- baar vanaf 25 m². De totale vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 2.746 m². De centrale hal/entreee is zeer recent gerenoveerd. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig en op eigen terrein is er ook de mogelijkheid tot een eigen parkeerplek.

Het kantoorpand is goed bereikbaar door de nabije ligging van de op- en afritten van de Rijksweg A2 (van Amsterdam via Utrecht naar Maastricht) en de Rijksweg A27 (van Breda via Utrecht naar Almere).

Kenmerken:

all-in kantoorruimte huren

Vanaf €449,- per maand

(excl. BTW)

Flexibel zonder risico’s

Een kantoorruimte huren die precies bij jou en je bedrijf past. Voor nu maar ook voor in de toekomst.

All-inclusive huren

In ons all-inclusive concept is zowel internet, parkeren, meubilair en koffie en thee geregeld.

Aansluiten op jouw zakelijke behoefte

Wij faciliteren jouw ruimte all-inclusive, zodat jij je kunt richten op je zakelijke doelstellingen.

Kantoor huren Vianen

Wij regelen het voor je

Als ondernemer wil je bezig zijn met je vak, je klanten goed kunnen ontvangen en werken in een fijne, inspirerende omgeving. Bij CSW Kantoorruimte doen we daar ons uiterste best voor.
Ons all-inclusive concept is voor jou de perfecte werklocatie.

All- inclusive

Graag nemen we de zorg uit handen en zorgen. We zorgen dat het internet goed geregeld is, dat er passend meubilair in uw kantoor staat, voldoende parkeerruimte, een keuken met alle gemakken en de beste koffie en thee. Maar uiteraard zorgen we ook voor schoonmaak en service. Verplicht? Nee zeker niet. Wij zijn flexibel.

Flexibel huren

Wie bieden flexibele huurcontracten en bepaal je zelf hoe je je kantoor inricht. Wij hanteren een opzegtermijn van 4 maanden.

Niet duur, wel duurzaam

Wij gaan voor een lange termijn relatie. En we zijn ons bewust van de wereld om ons heen. Bij de investeringen en keuzes die we maken.