Kantoorruimte huren Wormerveer

Bij CSW Kantoorruimte huur je op basis van flexibele contracten grote of kleine all-inclusive kantoorruimte in Wormerveer. Wij dragen zorg voor jouw huisvesting, zodat jij je kunt focussen op jouw onderneming. Onze kantoorruimten worden compleet ingericht aangeboden. Je kan dus morgen bij wijze van spreken morgen al starten!

Kantoorruimte Huren Wormerveer - Oude Blaauwweg 5

Kantoorruimte huren Wormerveer

Oude Blaauwweg 5

CSW Kantoorruimte biedt modern ingerichte kantoorruimtes in een modern en zeer representatief kantoorpand op een perfecte zichtlocatie op industrieterrein Noorderveld fase I, langs de N246 in Wormerveer (gemeente Zaanstad).

Binnen dit representatieve kantoorgebouw gelegen aan de Oude Blaauwweg 5 in Wormerveer, zijn er meerdere kantoorruimtes beschikbaar vanaf 25 m² tot en met 100 m². Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig en het terrein kan worden afgesloten middels een hek.

Het industrieterrein Noorderveld fase I in Wormerveer is gelegen op korte afstand van de steden Alkmaar, Beverwijk, Zaandam, Amsterdam en Purmerend zeer goed bereikbaar. Het kantoorpand is goed bereikbaar via de N246 met aansluiting op de A10 naar Amsterdam, de A7 richting Hoorn en de A9 richting Alkmaar. Busverbindingen bevinden zich op loopafstand. Het kantoorpand is goed bereikbaar met bus 69 vanaf station Wormerveer.

Kenmerken:

all-in kantoorruimte huren

Vanaf €399,- per maand

(excl. BTW)

Flexibel zonder risico’s

Een kantoorruimte huren die precies bij jou en je bedrijf past. Voor nu maar ook voor in de toekomst.

All-inclusive huren

In ons all-inclusive concept is zowel internet, parkeren, meubilair en koffie en thee geregeld.

Aansluiten op jouw zakelijke behoefte

Wij faciliteren jouw ruimte all-inclusive, zodat jij je kunt richten op je zakelijke doelstellingen.

Kantoor huren Wormerveer

Wij regelen het voor je

Als ondernemer wil je bezig zijn met je vak, je klanten goed kunnen ontvangen en werken in een fijne, inspirerende omgeving. Bij CSW Kantoorruimte doen we daar ons uiterste best voor.
Ons all-inclusive concept is voor jou de perfecte werklocatie.

All- inclusive

Graag nemen we de zorg uit handen en zorgen. We zorgen dat het internet goed geregeld is, dat er passend meubilair in uw kantoor staat, voldoende parkeerruimte, een keuken met alle gemakken en de beste koffie en thee. Maar uiteraard zorgen we ook voor schoonmaak en service. Verplicht? Nee zeker niet. Wij zijn flexibel.

Flexibel huren

Wie bieden flexibele huurcontracten en bepaal je zelf hoe je je kantoor inricht. Wij hanteren een opzegtermijn van 4 maanden.

Niet duur, wel duurzaam

Wij gaan voor een lange termijn relatie. En we zijn ons bewust van de wereld om ons heen. Bij de investeringen en keuzes die we maken.