Kantoorruimte huren Barneveld

Bij CSW Kantoorruimte huur je op basis van flexibele contracten grote of kleine all-inclusive kantoorruimte in Barneveld. Wij dragen zorg voor jouw huisvesting, zodat jij je kunt focussen op jouw onderneming.Onze kantoorruimten worden compleet ingericht aangeboden. Je kan dus bij wijze van spreken morgen al starten!

Kantoorruimte Huren Barneveld

Kantoorruimte Barneveld

Mercuriusweg 8

Flexibele kantoorlocatie met ruimte voor jouw bedrijf en relaties. Deze CSW Kantoorruimte in Barneveld op de Mercuriusweg 8, biedt legio mogelijkheden. Op de eerste verdieping van het kantoorpand zijn meerdere instapklare, compleet en modern ingerichte kantoorkamers beschikbaar vanaf 18 m². Voor slechts €375,- All-in per maand heb jij een fraaie kantoorruimte.

Een zakelijke bespreking of coaching gesprek?
Ook dat is mogelijk. Met verschillende koffiehoekjes en zitjes is deze locatie uitermate geschikt voor het ontvangen van gasten. Bekijk ons actuele aanbod.

Indeling van de kantoren

CSW Kantoorruimte biedt op deze locatie voornamelijk kleinere kantoorruimtes van X m² geschikt voor 2 werkplekken. De kantoorruimten zijn voorzien van professioneel en modern meubilair en er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De parkeerkosten zijn gratis en opgenomen in ons All-in concept, net als het vast- en draadloos glasvezelinternet, de koffiemachine, energiekosten en de wekelijkse schoonmaak. Vanzelfsprekend is er op locatie een intercomsysteem en brievenbus aanwezig.

Unieke kenmerken kantoorgebouw

Gelegen op een hoeklocatie op bedrijventerrein ‘Harselaar-Oost’ in Barneveld. Dit kantoor in Barneveld is voorzien van energielabel A, is modern ingericht en bevat verschillende gemeenschappelijke faciliteiten zoals vergader- en presentatieruimte en lunchruimte welke kosteloos te gebruiken zijn.

Ligging en bereikbaarheid

De bereikbaarheid is perfect vanwege de ligging nabij de op- en afritten van Rijkswegen A1 en A30. Het kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Het ligt namelijk dicht bij de op- en afrit nummer 16 “Voorthuizen” en heeft een uitstekende verbinding in de richting van de rijkswegen A1 en A30. De bereikbaarheid van jouw bedrijf wordt zo optimaal gewaarborgd. 

Komen jouw klanten veelal met het openbaar vervoer? Ook dan zijn ze snel op locatie. Het bedrijventerrein bedrijventerrein ‘Harselaar-Oost’ in Barneveld ligt op slechts X minuten lopen van station Barneveld. Vanaf dit treinstation vertrekken meermaals treinen in de richting van Amersfoort, Barneveld-Zuid en Ede-Wageningen met snelle reismogelijkheden naar Utrecht, Amsterdam, Apeldoorn en Arnhem.

Ondernemen in Hoevelaken

De BIK is sinds 1969 dé ondernemersvereniging van de gemeente Barneveld. De gemeente, Regio Foodvalley, de werkgeversverenigingen en de provincie Gelderland zijn hun gesprekspartners. De BIK vertegenwoordigt zijn leden in de vorm van projectgroepen die het belang van een goed draaiende lokale en regionale economie voor ogen hebben. Het bestuur werkt aan de hand van een operationeel plan met een portefeuilleverdeling. Lees meer over BIK.

Barneveld is een plaats in de Nederlandse provincie Gelderland. Bekijk ons beschikbare aanbod in Gelderland.

Kenmerken:

all-in kantoorruimte huren

Vanaf €375,- per maand

(excl. BTW)

Flexibel huren zonder risico’s

Een kantoorruimte huren die precies bij jou en je bedrijf past. Voor nu maar ook voor in de toekomst met een opzegtermijn van slechts 4 maanden.

All-inclusive huren

Wij verzorgen voor het meubilair, internet, koffie en thee en de schoonmaak. Je huurt inclusief energiekosten en parkeren.​

Aansluiten op jouw zakelijke behoeften

Wij faciliteren jouw kantoorruimte(s) en denken graag mee bij veranderende behoeftes, zodat jij je kunt richten op je zakelijke doelstellingen.

Kantoor huren Barneveld

Wij regelen het voor je

Als ondernemer wil je bezig zijn met je vak, je klanten goed kunnen ontvangen en werken in een fijne, inspirerende omgeving. Bij CSW Kantoorruimte doen we daar ons uiterste best voor.
Ons all-inclusive concept is voor jou de perfecte werklocatie.

All- inclusive

Graag nemen we de zorg uit handen en zorgen. We zorgen dat het internet goed geregeld is, dat er passend meubilair in uw kantoor staat, voldoende parkeerruimte, een keuken met alle gemakken en de beste koffie en thee. Maar uiteraard zorgen we ook voor schoonmaak en service. Verplicht? Nee zeker niet. Wij zijn flexibel.

Flexibel huren

Wie bieden flexibele huurcontracten en bepaal je zelf hoe je je kantoor inricht. Wij hanteren een opzegtermijn van 4 maanden.

Niet duur, wel duurzaam

Wij gaan voor een lange termijn relatie. En we zijn ons bewust van de wereld om ons heen. Bij de investeringen en keuzes die we maken.